Livrare

Livrare produse

Informatii despre plata

 Costul transportului este de 12lei/primul kg, si 0.70lei peste primul kg,nelimitat.Tarifele rezulta in urma negocierii cu compania de transport Fan Courier si Dragon Star Curier si sunt valabile doar in orasele in care firmele de transport au sedii.

Pentru mai multe informatii privind zonele de livrare puteti accesa harta de pe www.fancourier.ro si www.curierdragonstar.ro.

 Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 300 RON.

Veti achita contravaloarea comenzii la primirea coletului reprezentantului firmei de curierat.

Sambata si duminica nu se expediaza comenzi.

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu termenii si conditiile de utilizare clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg la cumpararea din magazinul virtual www.siweida.ro.

Livrarea Produselor

Daca produsele sunt pe stoc, conform legii, livrarea se va face in maxim 30 de zile de la primirea comenzii. Fara a ne obliga contractual, incercam sa initiem livrarea in 1-3 zile lucratoare.

Taxe Suplimetare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului. Compania noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. E posibil ca firmele de curierat sa perceapa unele comisioane de magazinaj sau eventual taxe pentru numarul de km parcursi in exteriorul localitatilor.

Livrarea se face in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile efectuate vineri se livreaza luni.

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid . Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea coletului la adresa dorita de dumneavoastra. Pentru orasele mai mici durata expedierii este de 3-7 zile lucratoare, cu livrarea coletului la adresa dorita de dumneavoastra.

Meniu

Distribuie

Setari